Vælg en side

Vores historie

Lær mere om vores historie og hvordan det hele startede.

Historien

Bactitox blev etableret i 2018 på adressen Roskildevej 328, 2630 Taastrup. Dengang var Bactitox’ mission produktion og forhandling af produkter til rengøring, især flydende produkter, som vi selv producerede de første år.

Årsskiftet 2019/2020 blev et vendepunkt for Bactitox. Corona/Covid ramte hele verden og varslede nye tider – og ikke mindst en meget stor global efterspørgsel på værnemidler, desinfektionsmidler samt antigen test.

Bactitox greb ud efter muligheden og så skete der ellers ting og sager. Vores produktion er blevet flyttet ud i Europa og Asien til fabrikker, der både har kapaciteten og kvaliteten i produktionsapparatet til at vi kan producere og levere vores produkter i de mængder og den kvalitet, der skal til for at vi kan afdække vores kunders ønsker i Danmark og Europa.

Bactitox er hele tiden på udkig efter nye muligheder for at udvikle og udvide forretningen. Årsskiftet 2019/2020 var sådan en mulighed. 2022 er også sådan en mulighed og vi kigger fremad.

Ambitionerne for fremtiden er høje – vi vil være grossisternes foretrukne leverandør af produkter i de varekategorier, vi er stærke og specialister i. Udfordringen er taget op og vi glæder os til at føre ambitionerne ud i livet